El Club Nàutic Vilassar de Mar participarà a la Barcelona Foiling Winter Series, en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela i Barcelona Capital Nàutica, fundació que aglutina a totes les administracions públiques per a facilitar l’organització de la Copa America 2024 i articular-ne el seu llegat amb l’objectiu de convertir Barcelona i Catalunya en els referents nàutics.

Aquest esdeveniment esportiu d’alt nivell, organitzat pel Real Club Nàutic de Barcelona, comptarà amb la presència destacada d’un equip femení representant el Club.

La Barcelona Foiling Winter Sèries és una regata destinada a les embarcacions WASZP i PERSICO 69F, on l’equip femení que competeix en nom del CN Vilassar de Mar ho farà amb aquesta última. Aquest any, el Club Nàutic de Vilassar de Mar junt amb Barcelona Capital Nàutica i la Federació Catalana de Vela han unit forces per destacar la importància del talent femení en l’esport de la vela.

  • Save

Montse Solé, Iset Segura i Marina Boj, són algunes de les integrants de l’equip femení del Club Nàutic Vilassar de Mar. Unes excel·lents regatistes que estem segurs que la seva participació a la Barcelona Foiling Winter Series inspirarà futures generacions de navegants i promourà la igualtat de gènere en l’esport.

La Barcelona Foiling Winter Sèries en la modalitat del PERSICO F69 es durà a terme els caps de setmana del 23/24 i 25 de febrer i el 8/9 i 10 de març de 2024, iniciant els entrenaments aquest proper cap de setmana, i serà una oportunitat perquè el nostre equip femení demostri la seva habilitat i determinació a les aigües de Barcelona.

Animeu a tots els amants de la vela i a la comunitat en general a unir-se a nosaltres i donar suport als nostres atletes durant aquest emocionant esdeveniment.

 

alert ("Hola Mundo");
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
X
Copy link
Powered by Social Snap