juny, 2020

25junTot el dia04sepPaddle Surf - 2020Per Socis i No Socis ((Aviat tindreu a la vostra disposició les inscripcions de la temporada d'estiu 2021))

més

Detalls

A partir de 8 anys, màxim 6 persones/torn. 

Obertura de grup a partir de 3 alumnes.

El seu atractiu radica en la gran facilitat d’aprenentatge i accessibilitat per a tot tipus de persones, a més de ser una activitat física molt completa. En aquest curs, l’alumne aprèn a mantenir l’equilibri al remar sobre una taula.

Requisits: Saber nedar perfectament i tenir l’edat mínima requerida per cada curs.

Material inclòs: Armilla d’ajut a la flotabilitat, arnesos i assegurança.

Què cal portar: Sabatilles còmodes de platja amb velcro o escarpins d’estiu, vestit de bany llarg, gorra amb visera, crema protectora ja posada, samarreta amb mànigues, aigua per beure i esmorzar.

FCV: L’escola de vela del CNVM, reconeguda per la FCV, en tant que forma part de l’escola Catalana de Vela, aplicarà els protocols d’higiene i desinfecció específics que defineixi la federació com a estàndards del nostre sector. Tot per vetllar per la millor estada dels participants i adient amb les normatives vigents en cada moment.

* Davant la situació actual del COVID 19, les activitats podrien ser modificades o cancel·lades en cas de nous avisos del govern.

 

Inscripció

Inscriu-te ara

Hora

Juny 25 (Dijous) - Septembre 4 (Divendres)

Places disponibles

64

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
X
Copy link
Powered by Social Snap