juny, 2020

25junTot el dia04sepVela lleugera joves i adults (laser)- 2020Per Socis i No Socis (Aviat tindreu a la vostra disposició les inscripcions de la temporada d'estiu 2021)

més

Detalls

A partir de 14 anys, màxim 3 persones/torn.

Obertura de grup a partir de 2 alumnes.

Requisits: Saber nedar perfectament i tenir l’edat mínima requerida per cada curs.
Material inclòs: Armilla d’ajut a la flotabilitat, arnesos i assegurança.

Què cal portar: Sabatilles còmodes de platja amb velcro o escarpins d’estiu, vestit de bany llarg, gorra amb visera, crema protectora ja posada, samarreta amb mànigues, aigua per beure i esmorzar.

Màxima seguretat: Només es surt en condicions meteorològiques favorables. Per motius de meteorologia i/o seguretat s’adapten les activitats a didàctiques  o esportives a la platja relacionades amb vela i el mar. No es suspendrà ni es recuperarà l’activitat.

FCV: L’escola de vela del CNVM, reconeguda per la FCV, en tant que forma part de l’escola Catalana de Vela, aplicarà els protocols d’higiene i desinfecció específics que defineixi la federació com a estàndards del nostre sector. Tot per vetllar per la millor estada dels participants i adient amb les normatives vigents en cada moment.

* Davant la situació actual del COVID 19, les activitats podrien ser modificades o cancel·lades en cas de nous avisos del govern.

Inscripció

Inscriu-te ara

Hora

Juny 25 (Dijous) - Septembre 4 (Divendres)

Places disponibles

39

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
X
Copy link
Powered by Social Snap