La European Dream Cup és una nova regata internacional que es celebrarà al llac de Garda el pròxim estiu. El Club Nàutic de Vilassar de Mar representarà Espanya a l’esdeveniment, amb participants d’un total de deu països europeus. A més d’una competició de vela, l’esdeveniment compta amb un sòlid programa sobre els temes de la inclusió i la sostenibilitat. El programa, que té un component tant digital com físic, reuneix un total de 100 centres d’ensenyament secundari i 10 associacions d’esports nàutics.

Durant l’esdeveniment esportiu es reuniran un total de deu equips formats per sis regatistas d’entre 16 i 20 anys. El programa està copatrocinat pel programa Erasmus + Deporte de la Unió Europea. Aquesta primera edició de la European Dream Cup se celebrarà de l’1 al 15 de juliol de 2023 a Gargnano, Itàlia, i es navegarà en la classe 69F.

  • Save

Començament el 9 de març amb un programa en línia per als centres escolars. 
El 9 de març, la European Dream Cup arrencarà amb un programa en línia per als 100 centres de secundària participants. Durant aquesta trobada en línia, es reptarà i motivarà als alumnes perquè, literalment, es posin en marxa i facin realitat les seves ambicions i somnis personals. Part del programa inclou discursos de motivació a càrrec dels campions mundials de 49er i 49erFX Bart Lambriex i Odile van Aanholt, el guanyador de la Volta al Món Conrad Satisfan i l’autor de best sellers internacionals Seth Godin, entre altres.

Amb un gran nombre de participants internacionals
A més del Club Nàutic de Vilassar de Mar  participaran delegacions dels nou clubs següents: Clube Naval de Cascais (Portugal), Helsingfors Segelklubb (Finlàndia), OVK Nessebar 2000 (Bulgària), Tùravitorlàs Sportklub (Hongria), Bayerischer Yacht Club (Alemanya), Yacht Club Marina Portoroz (Eslovènia); Royal Danish Yacht Club (Dinamarca); DutchSail (Paisos baixos) i Circolo Vela.

Per a més informació sobre la European Dream Cup: www.europeandreamcup.eu/en/

https://www.youtube.com/watch?v=3bHcqzsB99w

alert ("Hola Mundo");
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
X
Copy link
Powered by Social Snap