Activitats NàutiquesActualitatRegatesSin categorizarSocialsVela

El C.N. de Vilassar de Mar a la European Dream Cup

By 2 març, 2023 No Comments

La European Dream Cup és una nova regata internacional que es celebrarà al llac de Garda el pròxim estiu. El Club Nàutic de Vilassar de Mar representarà Espanya a l’esdeveniment, amb participants d’un total de deu països europeus. A més d’una competició de vela, l’esdeveniment compta amb un sòlid programa sobre els temes de la inclusió i la sostenibilitat. El programa, que té un component tant digital com físic, reuneix un total de 100 centres d’ensenyament secundari i 10 associacions d’esports nàutics.

Durant l’esdeveniment esportiu es reuniran un total de deu equips formats per sis regatistas d’entre 16 i 20 anys. El programa està copatrocinat pel programa Erasmus + Deporte de la Unió Europea. Aquesta primera edició de la European Dream Cup se celebrarà de l’1 al 15 de juliol de 2023 a Gargnano, Itàlia, i es navegarà en la classe 69F.

  • Save

Començament el 9 de març amb un programa en línia per als centres escolars. 
El 9 de març, la European Dream Cup arrencarà amb un programa en línia per als 100 centres de secundària participants. Durant aquesta trobada en línia, es reptarà i motivarà als alumnes perquè, literalment, es posin en marxa i facin realitat les seves ambicions i somnis personals. Part del programa inclou discursos de motivació a càrrec dels campions mundials de 49er i 49erFX Bart Lambriex i Odile van Aanholt, el guanyador de la Volta al Món Conrad Satisfan i l’autor de best sellers internacionals Seth Godin, entre altres.

Amb un gran nombre de participants internacionals
A més del Club Nàutic de Vilassar de Mar  participaran delegacions dels nou clubs següents: Clube Naval de Cascais (Portugal), Helsingfors Segelklubb (Finlàndia), OVK Nessebar 2000 (Bulgària), Tùravitorlàs Sportklub (Hongria), Bayerischer Yacht Club (Alemanya), Yacht Club Marina Portoroz (Eslovènia); Royal Danish Yacht Club (Dinamarca); DutchSail (Paisos baixos) i Circolo Vela.

Per a més informació sobre la European Dream Cup: www.europeandreamcup.eu/en/

https://www.youtube.com/watch?v=3bHcqzsB99w

alert ("Hola Mundo");
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
X
Copy link
Powered by Social Snap