Activitats EsportivesActivitats NàutiquesActualitatCampionatsRegatesSocialsVela

Entrevista a Radio Marca Barcelona

By 20 novembre, 2023 novembre 21st, 2023 No Comments

  • Save

El divendres 17 de novembre de 2023 vàrem comparèixer al programa de Vicente Ortega de Radio Marca per parlar sobre l’esport de la vela i l’ecosistema d’aquest esport a Catalunya.

En Jesús Majem, President del Club Nàutic de Vilassar de Mar, va parlar sobre la feina que es fa des del club per promocionar la vela i fent especial esment al foil, la 37ª copa Amèrica, i les Winter Series. També varen comparèixer Ignasi Armengol, Director General de Barcelona Capital Nàutica, i el Vicepresident de la Federació Catalana de Vela, Josep Mª Isern.

En retrospèctiva, durant l’entrevista, vam destacar la participació significativa d’Aina Gelpí, una regatista amb esclerosi múltiple i recent campiona europea en vela inclusiva. També vam presenciar una interessant conversa entre Jordi Puig, expresident del Reial Club Nàutic de Barcelona, que va explicar com els clubs nàutics impulsen la vela, amb un enfocament especial en la seva relació amb el Sail Team Bcn, i Mònica Azón, l’entrenadora d’aquest equip femení de la Copa Amèrica.

A més a més, es van abordar temes rellevants en altres interaccions, com la xerrada amb Judith Massià, assessora del Gabinet de Presidència del Consejo Superior de Deportes, que va destacar la importància de la vela com a esport a Espanya i els valors que transmet als joves. També vam escoltar les aportacions de Laia Tutzó, Directora de Negocis de la Federación Española de Vela, que va subratllar els èxits medallístics de la vela espanyola en els Jocs Olímpics i va assenyalar que el foil és una disciplina en auge, amb un clar potencial com a futur de l’esport de la vela.

Podeu tornar a escoltar el programa aquí. 

alert ("Hola Mundo");
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
X
Copy link
Powered by Social Snap