Activitats NàutiquesActualitatVela

European Dream Cup – ERASMUS+

By 18 gener, 2023 gener 19th, 2023 No Comments

El Club Nàutic Vilassar de Mar ha firmat un conveni amb Erasmus+, programa de la UE per l’educació, la formació, la juventud i l’esport. 

L’objectiu del projecte és crear i difondre un Vademècum per a un nou i innovador model de participació en un esdeveniment esportiu dedicat als joves a nivell europeu que pugui ser replicat per a futurs esdeveniments esportius amb els mateixos objectius en altres països de la UE.

Ens agradaria crear una aliança educativa entre els clubs de vela a Europa i entre els clubs de vela i les escoles en l’àmbit local. La implicació de tota la comunitat i la creació d’un Sailing Village sensibilitzaran sobre 4 temes estratègics l’esport (concretament la vela), la sostenibilitat, la tecnologia i la inclusió.

Una selecció de joves navegants de 10 països tindrà l’oportunitat de navegar junts durant dues setmanes, de l’1 de juliol al 15 de juliol de 2023 i de viure una experiència amb tots els altres participants. Es dissenyarà una forta campanya de comunicació que ajudarà a difondre el model durant el projecte. Per a regular una correcta i fructífera cooperació entre tots els membres col·laboradors, és imprescindible introduir l’eficaç eina del Vademècum de l’esdeveniment que serà estructurat, compartit i signat per totes les parts.

 

PLA DEL PROJECTE : 

  • Es portarà a terme una reunió en línia amb els col·legis el 9 de març de 2023.
  • Seguidament, el Club organitzarà una jornada de Portes Obertes de Vela per totes aquelles escoles que estiguin interessades a conèixer el món de la vela i tenir l’oportunitat de provar les diferents embarcacions que tenim disponibles.
  • Selecció de 6 alumnes escollits entre les 10 escoles participants, on de l’1 al 15 de juliol faran expedició a Garda tot finançat per fons Europeu.

 

 

 

  • Save

alert ("Hola Mundo");
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
X
Copy link
Powered by Social Snap