Activitats EsportivesActivitats NàutiquesActualitatRegatesSocialsVela

HIGHFIELD BOATS SPAIN PATROCINADOR OFICIAL DEL CLUB NÀUTIC VILASSAR DE MAR.

By 29 agost, 2023 novembre 10th, 2023 No Comments

HIGHFIELD BOATS SPAIN PATROCINADOR OFICIAL DEL CLUB NÀUTIC VILASSAR DE MAR.

  • Save

 

Highfield Boats Spain renova un any més com a patrocinador oficial del Club Nàutic de Vilassar de Mar.

L’acord amb Highfield genera al Club l’opció de prendre part d’esdeveniments esportius nacionals i internacionals.

Highfield España va entrar al Club Nàutic de Vilassar de Mar el 2021, ha estat proveïdor d’una llanxa pels equips de competició de vela lleugera i de material nàutic per les diferents festes socials. També ha proporcionat les seves semirígides a diferents regates internacionals, facilitant així al Club l’organització d’aquestes.

El pacte inclou la cessió de les semirígides durant la Rolex TP52 World Championship i la final de la Youth Foiling Gold Cup (69F), la presència preferent als equips de les flotes de regates, a les comunicacions, web i xarxes socials i la utilització com imatge de marca de diversos suports a les instal·lacions del Club Nàutic de Vilassar de Mar.

 

Highfield Espanya és una empresa amb una llarga experiència en el sector nàutic, en especial dins l’àrea de les pneumàtiques i semirígides.

Són importadors exclusius, per tot Espanya. HIGHFIELD BOATS és la número u del món en el sector de les embarcacions pneumàtiques i un actor global en el sector de més de 5 metres.

La sostenibilitat també és una gran part de l’ADN de Highfield. Tots els cascs i estructures estan construïts en alumini, que és infinitament reciclable.

 

En Jesús Majem, president del Nàutic de Vilassar comenta “estem molt contents amb la reafirmació de col·laboració d’aquest patrocini. Ja fa temps que comptem amb ells i esperem poder continuar comptant-hi per projectes futurs, ja que gràcies a aquest suport i compromís el Club pot continuar participant en esdeveniments nàutics tan nacionals com internacionals”.

 

A Vilassar de Mar 29 d’agost de 2023

alert ("Hola Mundo");
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
X
Copy link
Powered by Social Snap