• Save

El 20 i 21 d’octubre s’ha disputat al Club Nàutic de Vilassar de Mar el primer Campionat de Catalunya de Wingfoil (C.N.V.M.) on han participat un total de 34 regatistes, han acudit a la cita navegants de tot el litoral català i un representant d’Aragó i un de les Canàries.

L’any passat el Club va ser pioner celebrant la primera copa catalana de Wingfoil, i aquest any és pioner celebrant el primer campionat de Catalunya.

El dissabte es van poder realitzar 3 dels 4 heats de la primera màniga, i entre mig, alguns regatistes es van poder apropar a terra per poder fer l’expression session,

El vent no ha sigut el gran aliat de la competició, i finalment, tot i que el diumenge es va intentar, no van poder fer el 4rt heat.

Van ser unes proves molt disputades, on el primer de la general i masculí va ser Albert Perelló del Club CN Port de la Selva, la primera fèmina Cristina Mayol de Fase Wind i el primer juvenil i tercer de la general Antoine Huertier, del SeaYou Barcelona.

Classificacions Campionat Catalunya Wingfoil 2023

Tot i el poc vent, van venir al C.N.V.M. diferents expositors Foil&Co, VMS Sports Agency, Windparadise i Kite experience on, a banda del material per sortejar entre els participants, també van deixar material per provar, els testers més sol·licitats van ser les taules de foil elèctric que van portar els de Kite experience, de Sant Pere Pescador.

 

  • Save

alert ("Hola Mundo");
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
X
Copy link
Powered by Social Snap