Silvia Mas Depares, juntament amb la canària Patricia Cantero, es va proclamar el passat mes de març CAMPIONA DEL MÓN DE 470 a Vilamoura, Portugal. La catalana, de 23 anys, forma part de l’Equip Olímpic espanyol per Tokio 2020 i és la patrona més jove del Top Ten mundial.

Els primers resultats destacats de la carrera de la Silvia com a regatista, van arribar quan navegava a l’equip de regates C.N. Vilassar de Mar entre els anys 2009 i 2011. Sòcia esportiva del Nàutic, entrenant i competint a la classe Optimist, va començar despuntar al món de la vela. Aleshores el seu entrenador era Isaac Pujol ara director tècnic del nostre club.

Sota la grímpola del C.N. Vilassar de Mar va assolir grans fites on destaquem:

2010:  Campiona d’Espanya Femenina i per equips d’Optimist al C.N. Arenal, Mallorca.

2011: Campionat d’Espanya absolut d’Optimist, a R.C.N.Sanxexo, sent la quarta dona en aconseguir-ho. Curiosament, la seva mare Silvia Depares, va ser la segona en obtenir-lo.

2011:   Bronze al Optimist European Championship a Tavira, Portugal.

Als 15 anys va passar a la classe 420, on va arribar a penjar-se l’or al Mundial Junior de Portugal, juntament amb Marta Dàvila, regatista que també va formar part de la cantera del C.N. Vilassar de Mar. A finals del 2014 va passar a la classe 470 i navegant pel C.N. Arenal, amb Paula Barceló es van proclamar Campiones del Món Sub23 al 2016 i 2017, a més de sumar el bronze a l’Europeu.

Al 2016, la Silvia va entrar a l’equip preolímpic espanyol. En el seu segon any amb Cantero, a l’agost de 2018, van aconseguir la medalla de plata al Mundial d’Aarhus (Dinamarca) assolint la classificació pels Jocs Olímpics de Tokio 2020.

Actualment són el número dos del ranking mundial de la classe, un dels millors duos del món de 470 i aspiren a aconseguir una medalla a Tokio 2021.

Com a Club Nàutic de platja ens sentim molt orgullosos de ser una porta d’accés a la vela i veure com amb els nostres equips de regates formem esportistes que poden arribar tan lluny!  

Molta sort a Tokio Silvia, des del CNVM us estarem animant!!

  • Save

  • Save

  • Save

Leave a Reply

alert ("Hola Mundo");
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
X
Copy link
Powered by Social Snap