juny, 2024

25junTot el dia06sepPerfeccionament amb OMEGA 2024Per Socis i No Socis

més

Detalls

En un curs de perfeccionament en vaixell col·lectiu, els participants es concentren en tècniques avançades de navegació en equip, aprenent a coordinar-se eficaçment amb altres membres de l’equip, millorant la seva comprensió de les tècniques de navegació i desenvolupant habilitats i maniobres per a la navegació en condicions més exigents.
Indispensable haver realitzat primer un curs d’iniciació en vela lleugera làser. 

A partir de 14 anys, màxim 3 persones/torn.

Obertura de grup a partir de 2 alumnes.  

Classes dimarts, dimecres i dijous

Horaris: 16:00 a 18:00 h 

Requisits: Saber nedar perfectament. 

Material inclòs: Armilla d’ajut a la flotabilitat, arnesos i assegurança. 

Què cal portar: Sabatilles còmodes de platja amb velcro o escarpins d’estiu, vestit de bany, gorra amb visera, crema protectora ja posada, samarreta amb mànigues, aigua per beure.

Màxima seguretat: Per motius de meteorologia i/o seguretat s’adapten les activitats a didàctiques  o esportives a la platja relacionades amb vela i el mar. No es suspendrà ni es recuperarà l’activitat.

FCV: L’escola de vela del CNVM, reconeguda per la Federació Catalana de Vela, en tant que forma part de l’escola Catalana de Vela, aplicarà els protocols d’higiene i desinfecció específics que defineixi la federació com a estàndards del nostre sector. Tot per vetllar per la millor estada dels participants i adient amb les normatives vigents en cada moment.

Inscripció

Inscriu-te ara

Hora

Juny 25 (Dimarts) - Setembre 6 (Divendres)

Places disponibles

34

alert ("Hola Mundo");
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
X
Copy link
Powered by Social Snap